FIT Traineeship

Het FIT Traineeship is een unieke kans voor jong financieel talent om zichzelf snel te ontplooien tot een ervaren finance professional met de FIT factor.

​FIT People start een traineeship waarbij de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van jonge talenten met een (bijna) afgeronde relevante HBO / WO opleiding centraal staan. Het FIT Traineeship bestaat uit diverse trainingen, naast training on the job. Vanuit een dienstverband bij FIT People, gaan de trainees tijdelijke opdrachten uitvoeren binnen het financiële vakgebied. Naast begeleiding vanuit de opdrachtgever, kunnen deze talentvolle young professionals, ook rekenen op begeleiding van collega’s vanuit FIT People.

Onze opdrachtgevers kunnen op deze manier beschikken over jonge talenten die beschikken over een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en die accuraat te werk gaan. Met oog voor details, zonder in deze details te verzanden. Pragmatisch, leergierig en positief ingesteld. Onze trainees zijn altijd gericht op het leveren van resultaat en kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen.

Ook werken via FIT People? Schrijf je in of neem contact op